Vigseldagen, Sid  1  2

 

Vigselstunden delade vi med pojkarna och det värmde i modershjärtat att Simon ville vara den marskalk som hade hand om ringarna.

 

Efter vigselceremonin bjöds på champage som Sarah och Adriana hade med sig i en mycket vackert dekorerad korg. Det kändes mysigt att ha dem där.

 

Efter bröllopsfotografering på klosterterassen fortsatte Fabio att ta bilder nere på torget och den vackra parken intill, innan hästdroskan som Sarah ordnat hämtade oss för en romantisk tur på Roms gator.

 

Först stannade vi vid Fontana di Trevi där vi slängde i varsin önskeslant - Fabio var med och fotograferade - och efter en stund klapprade hovarna vidare på gatorna tills vi var framme vid Spanska trappan.

 

Fotograferingen vid Spanska trappan och den lilla fontänen Fontana della Barccaccia var både rolig och lite genant med alla människor runtomkring som hejade och ropade ”Kiss! Kiss!”.

 

När vi promenerat en stund i kvällssolen på Roms gator fortsatte vi med häst och vagn till restaurang Forum Romanum vid Colosseum. Där uppe på terassen – med utsikt över Rom och vår klosterterass – avslutar vi vår sagolika dag med en ljuvlig bröllopsmiddag i solnedgången.

 

Sid  1  2

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare