Vigseldagen, Sid  1  2

 

Jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig, och vara dig trogen livet ut. Det lovar jag dig, av hela mitt hjärta, och som ett tecken på min kärlek och trohet vill jag ge dig den här ringen.

 

brollopirom-1.jpg

Vår fantastiska vigsel
amor5.gifRom,Italien

Vi började dagen med en härlig champagnefrukost. Sedan kom Mats - vår präst – för att träffa oss och pojkarna. Det kändes tryggt att få några lugnande ord av honom timmarna innan vigseln.

Efter Mats besök hade vi och pojkarna en härlig dag med avkopplande besök på hotellets Spa, gemensam lunch samt sol och bad vid poolen.

 

 

På eftermiddagen kom sminkösen Janita, och en stund senare levererades den vackra brudbuketten direkt till hotellrummet – allt perfekt ordnat av Sarah från Weddings in Rome. Marcus hjälpte mamma med hårdekorationen och sedan var det dags att bege sig till vigselplatsen.

 

Uppe på Capitolium tog Mats emot oss tillsammans med Sarah och Adriana från Weddings in Rome, bröllopsfotografen Fabio samt violinisten Andrea Cacopardo. Mats hade ordnat så att vi fick vigas på terrassen av ett litet kloster - Monastero di Santa Maria in Aracoeli – med fantastisk utsikt över Rom.

 

Vi gick ut på terrassen till J Pachelbels romantiska Canon in D Major, som spelades underbart vackert av Andrea - ordnad av Weddings in Rome.

 

Prästen gjorde vår ceremoni både varm, personlig, kärleksfull och rolig. Det var en magisk stund att få stå där med en fantastisk utsikt över Rom och ta emot Mats varma ord samt lyssna på Andrea som fortsatte att spela vackra stycken som Thais Meditation av J Massenet och Salut d`amor av E Elgar.

 

 

Sid  1  2

 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare