Det värmer lite extra när våra tips och svar leder till att andra par får samma oförglömliga upplevelse som vi fick. Vi blir verkligen glada över de mail och positiv feedback som vi får till vår hemsida!Stort tack!
musicamor.png

HejVill bara tacka er för den underbara hemsidan ni har gjort om ert bröllop i Rom. Det inspirerade oss otroligt mycket så vi kontaktade Sarah. Det ledde till att vi den 18/4 fick uppleva en oförglömlig dag. Allt gick bra och de gjorde ett underbart jobb.

Vi är supernöjda! Så tack ännu en gång!Patrik & Mino
musicamor.png

HejVi har nyligen kommit hem från vårt bröllop i Rom som var planerat av Weddings in Rome. Vi använde oss av dem på rekommendation från er. Allt gick perfekt så jag vill bara tacka för rekommendationen.Marcos & Evelinamusicamor.png

HejHej och tack för hjälpen inför vårt bröllop i Rom, inte minst tipset att anlita Weddings in Rome, som verkligen var en stor tillgång! Det blev trevligt och effektivt i skön förening och de var kunniga, flexibla och kärvänliga. Allt blev mycket lyckat!Per & Brittamusicamor.png

HejVi blev väldigt inspirerade av er sida. Vi ska gifta oss nästa år och har inte helt klart för oss hur vi ska ha vårt bröllop. Nu vill vi mer är gärna ha det som er, borgligt men med välsignelsen i Rom. Jag har dock lite frågor. Vad betalade ni för arrangemanget i Rom, då menar jag allt från där ni vigdes till, blommor, fotograf, häst med vagn, restaurang? Tips på någon annan bra restaurang eller hotell att bo på? Vad betalade ni för att prästen flög ner till Rom och vigde er?Tack för en mycket bra sida! Jag var själv i träsket som er att leta allt själv på egen hand.Gott nytt år!
Mvh Evelina

musicamor.pngHejTusen tack för att ni tog er tid att svara mig. Vi ska absolut ta kontakt med Weddings in Rome. Det känns lite tryggare nu efter att ha läst ert svar.Stort tack!
Marita Larsson

musicamor.png

HejVäldigt kul att läsa er hemsida :) Jag och min sambo vill gifta oss i Rom, men innan jag tar kontakt med bröllopskoordinatorn ni föreslog önskar jag ställa några frågor.

Min tanke är att bjuda ner familj och närmaste vännerna, kan dem även hjälpa en att hitta en restaurang eller liknande och boka bord till en middag efteråt? Eller är det enbart planering inför ceremonin? Jag hittade inte några prisförslag på deras hemsida och blir lite nyfiken på vad det kan kosta. Det är såklart svårt för er att svara på den frågan, men på ett ungefär? :) Anledningen till att jag inte kontaktar dem direkt beror på att vi fortfarande bara går i tankar, det dröjer nog 2-3 år innan vi gifter oss. Oavsett om ni kan svara eller ej så är jag glad att jag hittade er sida, den är väldigt fin :)Tack på förhand!

Mvh Cecilia
musicamor.png

Hejsan!

Jag hörde av mig för ett litet tag sedan för tips och råd om vigsel i Rom! Och nu har vi bestämt att Mats ska viga oss nere i Rom, som ni tipsade om! Jag har även varit i kontakt med Weddings in Rome, men jag tror inte vi behöver deras tjänster. Men hon var väldigt trevlig! 

Så vi vill bara tacka återigen för hjälpen så vi fick kontakt med Mats! 

 Ha en fortsatt fin vecka, hälsningar blivande familjen Hansson.musicamor.png

Brollopirom.n.nu har blivit utvald till dagens hemsida med följande motivering."Detta är en romantisk hemsida som handlar om paret Bert-Åke och Gunelas bröllop i Rom. Designen är klanderfri med vacker färgsättning och pampiga romerska pelare i bakgrunden. Man får ta del av vigseldagen och se bilder från bröllopet till tonerna av en vacker musikslinga."


Citat från www.dagenshemsida.n.nu

 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare