Länkar till bröllopsforum som vi tycker verkar vara bra.

 

Sid  1  2


Notera att informationen under länkarna är kopierad från respektive sida och att vi inte kan ansvara för riktigheten i siternas presentationer.

Bröllopsguiden.se har funnits på nätet sedan 15 januari 1997 och är Sveriges första och största bröllopsportal på Internet! De bästa artiklarna om bröllop hittar du hos oss, både på webben och i tidningen BröllopsGuiden vars första nummer kom 2002 och sen dess utkommit 2ggr/år. På bröllopsguiden.se finns all tänkbar bröllopsinformation, från inbjudan till bröllopsresan. Här finns även Sveriges alla företag som erbjuder produkter eller tjänster för brudpar.

Bröllopssidan.se har funnits på nätet sedan 2004. Vi har en stadigt växande trend av besökare (blivande brudpar och gäster) och är en av de största och ledande bröllopsportaler på internet i Sverige. Vi har bland annat Sveriges största företagsregister med bröllopsföretag där man kostnadsfritt kan leta upp och komma i kontakt med företag som tillhandahåller tjänster och produkter man efterfrågar runt omkring ett bröllop. Utöver det kan man hitta massor av nyttig information i långt över 100 välskrivna artiklar som berör allt inom bröllop. Vårt fokus är att ge blivande brudpar möjlighet att hitta rätt information och företag för att deras bröllop ska bli perfekt.

Bröllopsmagasinet.se ges ut av det nordiska förlaget Bridal Magazine Group som har sitt huvudkontor i Uddevalla i Sverige. Det första tryckta magasinet gavs ut i Danmark 1993 och numera finner du våra bröllopsmagasin i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under våra år i bröllopsbranschen har vi upparbetat en stark position på den nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Tillsammans med vår bröllopswebb i respektive land är vi en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Vårt senast tillskott till webben är wedTV med spännande intervjuer och praktiska tips. Förutom våra produkter riktade direkt till slutkonsument, ligger vi bakom branschmagasinet Nordic Bridal – nordens enda branschmagasin för bröllopsmode. Nordic Bridal distribueras till över 1.300 butiker och återförsäljare i norden, som arbetar med bröllopskläder och accessorarer.

Bröllopstorget.se är Sveriges i särklass största bröllopssajt. I vårt populära och välbesökta forum träffas medlemmarna och diskuterar allt som har med den stora dagen att göra. Du får tips, inspiration, stöd och uppmuntran. Varje månad postas många tusen frågor och svar i forumet. Drygt tio procent av alla som ingår äktenskap i Sverige är medlemmar på Bröllopstorget. Bröllopstorget öppnade upp webbplatsen för allmänheten den 19:e oktober 2000.

Ovanstående bröllopssidor var de vi tyckte verkade vara bäst. Vi fann i övrigt inte så många sidor med stil och klass som handlade om bröllop i allmänhet. Men genom dessa fyra siter så kommer ni säkert få många bra tips, råd och kontakter vid sidan om vår site. Däremot finns det en hel del arrangörer. Vi var i kontakt med några bröllopsarrangörer i Sverige. Men vi kände ganska snart att de inte riktigt motsvarande våra önskemål och förväntningar, och ville inte länka till aktörer som vi inte med säkerhet vet är bra. Vår rekommendation för hjälp med bröllop i Rom blir därför de som hjälpte oss www.weddingsinrome.com

Till sist så kan vi tipsa om att söka på Google efter bröllopsblogg / bröllopsbloggar. Då kommer ni säkert att hitta många roliga och intressanta bloggsidor där olika par skriver om sina bröllop.

 


Sid  1  2 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet hittar du en artikel om vårt bröllop i Italien.Besök på vår hemsida sedan 2012

räknare