Årsdag, Djurönäset sid 1  2

Klicka på högtalaren för att få med den romantiska bakgrundsmusiken.

  

 5-årig bröllopsdag på Djurö 2017
amor5.gif

Tänk att det gått fem år sedan vår romantiska vigsel i Rom, och nu står vi här på klipphällen ute på Djurö i Stockholms skärgård. Här har vi många gånger passerat då vi hade båt och lämnade vår hemmahamn Bullandö för en härlig dag i skärgården.

 

Klicka på en bild för att förstora och bläddra.

 

Djurönäset ligger vackert precis vid havet och till vår bröllopsdag har vi bokat en liten svit med egen altan och utsikt över det glittrande vattnet.

 

 

När vi anländer till Djurönäset på förmiddagen överraskas vi med lite godis och en fin hälsning från personalen. Maken har även i smyg ordnat lite gott bubbel och en romantisk bukett med sju röda rosor, ni vet väl vad det betyder på blomsterspråket? 

 

Våra två pälsklingar Billy och Fidelio, som självklart är med oss och firar kärleken, tycker att det är spännande att sitta vid altandörren och kika ut.

 

 

När vi installerat oss i rummet flyttar vi ut till altanen för att njuta av havsutsikten och skåla för kärleken. Vi älskar verkligen att sitta tillsammans och lyssna på ljudet av vågorna, måsarna och båtarna, vi har så många fina minnen från vår tid i skärgården.

 

 

 

 

Efter en mysig eftermiddag är det dags att göra oss ordning för en romantisk trerättersmiddag på restaurangen. Det blir en skön liten promenad dit genom parken.

 

 

Restaurangen ligger fint på en höjd med utsikt över havet och solnedgången, och vi kan sitta ute på terrassen i den ljumma sommarkvällen så att pälsklingarna kan vara med.
Det känns lite lyxigt att få sitta här på skärgårdsrestaurangen och fira bröllopsdagen. God mat, underbar utsikt, romantisk stämning och att bara få vara tillsammans. Vi gav från början varandra löftet att alltid fira vår årsdag med det lilla extra, och platsen är inte det viktigaste, det är vad man gör dagen till.

 

 

 

Vi sitter kvar länge innan vi promenerar tillbaka till vår lilla svit. Det är så otroligt vackert och rofyllt i skymningen med havet som börjar bli alldeles spegelblankt. Innan vi går in och kryper till kojs stannar vi till nere på klipphällen igen och bara njuter av vyn, tystnaden och kärleken.

 

 

  Se fler bilder på sid 1  2

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare