Årsdag, Abbekås 

 

Klicka på högtalaren för att få med den romantiska bakgrundsmusiken.

  

 4-årig bröllopsdag i Abbekås 2016
amor5.gif

Trots att vi bytte båtlivet mot husbil 2015 söker vi oss gärna till hamnar när vi vill få den där härligt romantiska känslan. Vi har ju så många fina minnen från skärgården.

 

På vår fjärde bröllopsdag tar vi oss till Sverigens sydkust. Först har vi spenderat några härliga dagar vid vackra Finjasjön i Hässleholm tillsammans med goda vänner och våra husbilar, innan vi åker vidare till Abbekås Hamnkrog & Hotell.

 

När vi kommer fram tar vi en härlig promenad med pälsklingarna utmed hamnpromenaden. Vi älskar verkligen den maritima miljön. Efter promenaden myser vi i husbilen som vi parkerat i hamnen.


Klicka på en bild för att förstora och bläddra.

 

Vid solnedgången är det dags för en romantisk middag på Abbekås hamnkrog. Vi börjar med champagne och våra pälsklingar är välkomna att vara med vid bordet.

 

 

Vi serveras därefter en gudomlig trerätters där huvudrätten är Moule frites med rökig aioli, så otroligt gott! Efterätten består av en Creme Brûleé som bara smälter i munnen.

 

 

Efter en ljuvlig kväll avslutar vi med en promenad längs kajen i skenet av nattlyktorna.

 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare