Årsdag, Smådalarö 

Klicka på högtalaren för att få med den romantiska bakgrundsmusiken.

  

 3-årig bröllopsdag på Smådalarö gård 2015
amor5.gif

Eftersom vi älskar skärgårdslivet firade vi vår tredje bröllopsdag på Smådalarö Gård i Stockholms skärgård.

Det var även där vi hade vår romantiska förlovning 2004, då personalen gjorde i ordning en härlig picknickkorg med champagne, jordgubbar, choklad och annat gott som vi tog med oss ut på en ö där vi förlovade oss på en klipphäll med utsikt över det glittrande havet.

 

Nu är vi tillbaka på Smådalarö Gård för att fira vår tredje bröllopsdag, och den här gången har vi utökat familjen med två små pälsklingar som självklart får följa med.
Efter incheckning välkomnas vi med champagne och fin choklad på rummet, och vovarna gör sig hemmastadda i den sköna sängen.

 

Efter lite champagemys och vila tar vi en långpromenad i de härliga omgivningarna. Vi går först i de fina grönområdena och sedan ner till bryggan för att njuta av skärgårdsluften.

 

 

 

Tillbaka från promenaden myser vi en stund på rummet innan det är dags för en romantisk middag på den vackra glasverandan med utsikt över vattnet.
Våra pälsklingar som får vara med, får gottis av personalen och en filt att ligga på.

 

Vi avnjuter en underbar 3 rätters middag och personalen har verkligen gjort det romantiskt med blommor, vit linneduk, levande ljus mm.

 

 

 

Vi sitter länge och bara njuter av den vackra solnedgången över det spegelblanka havet. En god Irish coffe blir pricken över i innan vi och pälsklingarna går över gården tillbaka till hotellrummet i den ljumma sommarnatten.

 

 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare