Årsdag, Rhodos sid 1 2

Klicka på högtalaren för att få med den romantiska bakgrundsmusiken. 1-årig bröllopsdag på Rhodos 2013
amor5.gif

Vi reste till romantiska Rhodos för att fira 1 årig bröllopsdag. Vid incheckningen överraskades vi med att få hotellets tvårumssvit med utsikt över havet, vi tror vår resebokare Linda hade haft ett finger med :-). Våra lyckonallar – Buster & Bella som rest med oss under alla år – var självklart med.

 

 

Klicka på en bild för att förstora och bläddra.

 

18 juli - Bröllopsdag!

Maken uppvaktade med champagne och en underbar bukett med 8 st röda rosor – på blomsterspråket: ”Vara dig trogen tills döden skiljer oss åt”. Hade en härlig dag med sol och bad innan vi på kvällen åkte in till Rhodos Gamla Stad.

Vi promenerade i hamnen, tittade på vackra gamla kyrkor och andra fina byggnader innan vi avslutade vår bröllopsdag på kvällen med en romantisk middag på en familjär liten restaurang.

 

Lindos Akropolis

En av dagarna besökte vi Lindos Akropolis med lämningar från antikens Grekland. Ligger högt uppe på en klippa med makalös utsikt över havet – man förstår att Lindos har kallats för en av världens vackraste byar.

 

”Bara vara”

Vårt hotell låg vackert uppe på en höjd i Kalithea och vi hade många härliga ”bara vara” stunder vid poolen där vi njöt av sol, värme, vila, god mat/dryck och den fina utsikten över Faliraki och havet.

 

 

Se fler bilder på sid 1 2

 

 

 

Oanda
amor5.gif

Vi har gjort den här hemsidan för att dela med oss av våra erfarenheter och som ett tack till dem som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne.

 

 

 

I detta nummer av Bröllops Magasinet är det en artikel om vårt bröllop i Italien.Antal besök på vår hemsida

räknare